Bruisbeurs Jouw mooiste dag – 12 oktober 2019

Bruisbeurs Jouw mooiste dag – 12 oktober 2019

Eerste editie nieuwe Bruidsbeurs in Katwijk: Kwaliteit, sfeer en persoonlijke aandacht in de Bollenstreek                                                                                       

In het najaar van 2019 lanceerden twee gedreven ondernemers een nieuwe bruidsbeurs. Gert van der Plas, fotograaf uit Katwijk enDominic Gadron van het eveneens Katwijkse strandrestaurant SandCbar bundelden hun krachten met die van Carolien Frekevan Toeters en bellen. Door hun jarenlange ervaring hadden zij een goed idee van wat er allemaal komt kijken bij het organiseren van een bruiloft. Wat zij voor ogen hadden? Een kleinschalige bruidsbeurs gericht op de Bollenstreek, gekoppeld aan een professionele website, met louter lokale ondernemers, elk specialist op zijn of haar vakgebied.

Bruidsbeurs Katwijk 12-10-19
Jouw Mooiste Dag

Alle deelnemers aan Jouw mooiste dag werden geselecteerd op kwaliteit en één voor één benaderd, tot er een team ontstond van gespecialiseerde ondernemers. Alles wat een toekomstig bruidspaar nodig kan hebben bij het organiseren van de grote dag onder één dak!

La plus belle ! Atelier voor hoeden op maat kon natuurlijk niet ontbreken op deze exclusieve beurs. Ondanks een bescheiden budget voor publiciteit en herfstig weer was de beurs een succes: op 12 oktober om 10.00 uur gingen de deuren open en meteen kwamen de eerste bezoekers binnen. Geïnteresseerden uit Katwijk en wijde omgeving genoten van het aanbod van ervaren professionals in het super sfeervol ingerichte SandCbar.

Wil je meer impressies zien? 

Ga naar: jouwmooistedag.nl

Jouw mooiste dag site La Plus Belle !
Prinsjes Hatwalk – La plus belle ! en Ajnemra – 15 september 2019

Prinsjes Hatwalk – La plus belle ! en Ajnemra – 15 september 2019

Couturehoeden en zijden cocktailkleding:  

Een spectaculaire combinatie

Sinds 2010 creëert Kristine Mkrtchian, onder de merknaam Ajnemra, couture en “prêt-à-couture” outfits voor iedere bijzondere gelegenheid. Voor de Prinsjes Hatwalk 2019, de hoedenshow die deel uitmaakt van het jaarlijkse Prinsjes Festival, werden hoeden van La plus belle ! gecombineerd met de exclusieve, handgemaakte collectie van Ajnemra. Hier een aantal spectaculaire looks, gefotografeerd in het statige decor van Sociëteit de Witte in Den Haag. 

Foto’s: Mike Pasarella voor Pasarella Photography

Kleding: Kristine Mkrtchian voor Ajnemra

Schoenen: Costa & Ros

MuaH’s: Angela Lieverst, Selena Colpa voor Reveal your Beauty en Christina As voor Christina’s Beauty Secrets

Modellen: Lisa van Vlijmen, Marina Voronina, Ceylin de Jong, Esmée den Dulk, Mariska ten Hoor en Valeriya Vergunova

Prinsjes Hatwalk – De show – 15 september 2019

Prinsjes Hatwalk – De show – 15 september 2019

Terugblik op de show van La plus belle ! tijdens de Prinsjes Hatwalk: Een explosie van kleur op een zonovergoten dag                                                                                                                         Dit jaar mocht ik de provincie Zuid-Holland vertegenwoordigen op de Prinsjes Hatwalk, de hoedenshow die deel uitmaakt van het jaarlijkse Prinsjes Festival in Den Haag. 24 Cocktail- en gelegenheidshoeden gingen over de catwalk, in combinatie met… Lees verder

Prinsjes Hatwalk – Achter de schermen – 15 september 2019

Prinsjes Hatwalk – Achter de schermen – 15 september 2019

Modellen, make-up en couturehoeden:      In de coulissen van de jaarlijkse hoedenshow voor Prinsjesdag In aanloop naar Prinsjesdag vindt elk jaar het Prinsjes Festival plaats met steeds een andere provincie als strategisch partner. Dit jaar was dat de Provincie Zuid-Holland.        Een van de hoogtepunten van het Festival is de Prinsjes Hatwalk, een wervelende hoedenshow op een… Lees verder