Bruisbeurs Jouw mooiste dag – 12 oktober 2019

Bruisbeurs Jouw mooiste dag – 12 oktober 2019

Eerste editie nieuwe Bruidsbeurs in Katwijk: Kwaliteit, sfeer en persoonlijke aandacht in de Bollenstreek                                                                                       

In het najaar van 2019 lanceerden twee gedreven ondernemers een nieuwe bruidsbeurs. Gert van der Plas, fotograaf uit Katwijk enDominic Gadron van het eveneens Katwijkse strandrestaurant SandCbar bundelden hun krachten met die van Carolien Frekevan Toeters en bellen. Door hun jarenlange ervaring hadden zij een goed idee van wat er allemaal komt kijken bij het organiseren van een bruiloft. Wat zij voor ogen hadden? Een kleinschalige bruidsbeurs gericht op de Bollenstreek, gekoppeld aan een professionele website, met louter lokale ondernemers, elk specialist op zijn of haar vakgebied.

Bruidsbeurs Katwijk 12-10-19
Jouw Mooiste Dag

Alle deelnemers aan Jouw mooiste dag werden geselecteerd op kwaliteit en één voor één benaderd, tot er een team ontstond van gespecialiseerde ondernemers. Alles wat een toekomstig bruidspaar nodig kan hebben bij het organiseren van de grote dag onder één dak!

La plus belle ! Atelier voor hoeden op maat kon natuurlijk niet ontbreken op deze exclusieve beurs. Ondanks een bescheiden budget voor publiciteit en herfstig weer was de beurs een succes: op 12 oktober om 10.00 uur gingen de deuren open en meteen kwamen de eerste bezoekers binnen. Geïnteresseerden uit Katwijk en wijde omgeving genoten van het aanbod van ervaren professionals in het super sfeervol ingerichte SandCbar.

Wil je meer impressies zien? 

Ga naar: jouwmooistedag.nl

Jouw mooiste dag site La Plus Belle !